Sajamska linija

MoBus: Redovita linija br. 2 prilagođena za Međunarodni sajam gospodarstva

Ova nova inicijativa ima cilj pružiti praktičan i pouzdan način prijevoza, kako posjetiteljima, tako i izlagačima koji će nazočiti ovom važnom događaju.
Gospodarstvo / Flash | 08. 04. 2024. u 20:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''S velikim zadovoljstvom želimo vas obavijestiti da će Mostar Bus d.o.o. implementirati posebnu sajamsku liniju tijekom trajanja Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru 2024.'', poručili su iz ove mostarske tvrtke.

Ova nova inicijativa ima cilj pružiti praktičan i pouzdan način prijevoza, kako posjetiteljima, tako i izlagačima koji će nazočiti ovom važnom događaju.

''Sajamska linija će obuhvatiti ključne lokacije grada, omogućavajući jednostavan pristup Sajmu svim zainteresiranim građanima, građankama i sudionicima sajma'', dodaju iz tvrtke.

Uz redovite polaske, Mostar Bus će osigurati udobno putovanje i efikasnu povezanost sa svim događanjima u gradu tijekom Sajma.

''Važno je napomenuti da je sajamska linija ujedno i naša redovita linija broj dva, prilagođena potrebama posjetitelja Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru. Na ovaj način kontinuirano osiguravamo povezanost i praktičnost za sve putnike koji koriste ovu liniju tijekom trajanja sajma'', ističu.

''Zahvaljujemo vam na potpori i radujemo se što ćemo zajedno obilježiti ovaj važan događaj. Vidimo se na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru'', dodaju iz Mostar Bus d.o.o.

Foto: PR / Red vožnje
Kopirati
Drag cursor here to close