RAK

Javni poziv za dodjelu frekvencijskih resursa za radijsko emitiranje

Gospodarstvo / Flash | 27. 12. 2016. u 14:42 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regulatorna agencija za komunikacije objavljuje Javni poziv za natječaj za dodjelu raspoloživih frekvencijskih resursa za radijsko emitiranje koje se vrši putem zemaljske radiodifuzije u VHF opsegu 87.5 - 108 MHz.

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke i pravne osobe sa sjedištem u Bosni i Hercegovini registrirane za odgovarajuće djelatnosti za radijsko emitiranje i telekomunikacije na osnovu važeće klasifikacije djelatnosti u BiH, a koje nemaju dospjele financijske obaveze prema Agenciji.

Tijekom natječaja za dodjelu raspoloživih frekvencijskih resursa za radijsko emiiranje koje se vrši putem zemaljske radiodifuzije, RAK će primjenjivati programske, ekonomske i tehničke kriterije.

Prijave se dostavljaju preporučenom poštom ili osobnom predajom na pisarnicu na adresi sjedišta Regulatorne agencije za komunikacije, Mehmeda Spahe 1, 71 000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina, sa naznakom „Prijava za natječaj za dodjelu raspoloživih frekvencijskih resursa za radijsko emitiranje koje se vrši putem zemaljske radiodifuzije ".

Krajnji rok za podnošenje prijava je 28. veljača, a javno otvaranje prijava obavit će se 7. ožujka u prostorijama Agencije, priopćeno je iz RAK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close