Ponovljena

Javna rasprava o Nacrtu Prostornog plana Grada Širokog Brijega

Uvid u Nacrt Prostornog plana moguće je ostvariti u Gradskoj vijećnici Grada Širokog Brijega od 8.00 do 15.00 sati svakog radnog dana
Gospodarstvo / Flash | 13. 02. 2018. u 14:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Objavljena je Javna rasprava o Nacrtu Prostornog plana Grada Širokog Brijega.

Na temelju članka 27. stavak 2. Zakona o prostornom uređenju (''Narodne novine ŽZH'', broj: 4/99, 15/01, 10/03 i 18/11), Gradonačelnik grada Širokog Brijega objavljuje: Javnu raspravu o Nacrtu Prostornog plana Grada Širokog Brijega.

Nacrt Prostornog plana grada Širokog Brijega (dalje: Nacrt Prostornog plana) upućuje se na ponovljenu javnu raspravu u trajanju od 19. veljače 2018. godine do (uključivo) 6. ožujka 2018. godine, nakon izvršenih izmjena.

U tijeku trajanja javne rasprave izložit će se na javni uvid i to:

  • tekstualni dio
  • grafički dio sintezni prikaz s kartografskim privicima izmjena

Uvid u Nacrt Prostornog plana moguće je ostvariti u Gradskoj vijećnici Grada Širokog Brijega od 8.00 do 15.00 sati svakog radnog dana. Nadalje, davanje primjedbi, mišljenja i prijedloga moguće je ostvariti i putem službene Web stranice Grada Širokog Brijega na adresi: www.sirokibrijeg.ba, na adrese: [email protected] ili [email protected].

Informacije o Nacrtu Prostornog plana davat će stručni djelatnici Službe za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Širokog Brijega.

Prezentacija Nacrta Prostornog plana, od strane Izrađivača, održat će se 9. ožujka 2018. godine u 10.00 sati u Gradskoj vijećnici Širokog Brijega.

Mišljenja, primjedbe i prijedloge o Nacrtu Prostornog plana građani, udruge i druge pravne osobe mogu dostavljati Službi za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Širokog Brijega, najkasnije do 9. ožujka 2018. godine ili iste upisati u knjigu primjedbi koja će se nalaziti na mjestu javnog uvida do 6. ožujka2018. godine, uz izloženi Nacrt Prostornog plana.

Mišljenja, primjedbe i prijedlozi moraju biti čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom, uz adresu podnositelja, u protivnom se neće uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

Uvid u Nacrt Prostornog plana možete pogledati OVDJE.

 

Kopirati
Drag cursor here to close