Posjeta

Izaslanstvo Vlade HNŽ -a u višednevnom radnom posjetu NR Kini

Gospodarstvo / Flash | 15. 06. 2016. u 11:55 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izaslanstvo Vlade Hercegovačko - neretvanske županije, koje predvodi dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade, Ajdin Teletović, ministar trgovine, turizma i zaštite okoliša, Donko Jović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Željko Laketić, ministar gospodarstva i Kristina Crnjac, šefica Odjela za odnose s javnošću Ureda predsjednika Vlade HNŽ boravit će u višednevnu radnom posjetu NR Kini, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Od 16. - 18. lipnja 2016. godine u mjestu Tangshan, provincija Hebei, bit će održan treći sastanak lokalnih lidera Kine i zemalja Srednje i Istočne Europe (CEEC), na kojemu će sudjelovati i dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ-a i ostali članovi izaslanstva.

Prema najavama iz Organizacijskog odbora, sastanak lokalnih lidera NR Kine i zemalja Srednje i Istočne Europe bit će na temu ''Suradnja između NR Kine i CEEC, nove mogućnosti, nova područja, novi prostor'', kojim se želi unaprijediti ''16+1 mehanizam'' i produbiti svestranu suradnju u gospodarstvu, tehnologiji, obrazovanju i kulturi, te osnažiti prijateljstvo između Kine i zemalja Srednje i Istočne Europe (CEEC).

Kopirati
Drag cursor here to close