Otvoren III. Mostar Hydrogen Forum

H2 - Vodik od proizvodnje do potrošnje u industriji i prometu

U INTERA Tehnološkom Parku u Mostaru je svečano otvoren III. Mostar Hydrogen Forum, pod nazivom "H2 - Vodik od proizvodnje do potrošnje u industriji i prometu", predstavljajući ključne aspekte ovog inovativnog područja.
Gospodarstvo / Flash | 08. 04. 2024. u 13:48 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otvorenje III. Mostar Hydrogen Foruma označilo je početak jedinstvenog skupa posvećenog istraživanju i razvoju vodika kao ključnog energetskog resursa.

Organizatori, HEET d. o. o. Rama/Prozor i ALFA THERM d. o. o. Mostar u suradnji s Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, te partnerima H2-Hydrogen Cell Zagreb i INTERA Tehnološkim Parkom, okupili su stručnjake, istraživače i predstavnike industrije kako bi zajedno istražili potencijal vodika kao ključnog energetskog resursa.

Sudionicima se, između ostalih, obratio predsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH Vjekoslav Vuković koji je istaknuo važnost međunarodne suradnje u razvoju tržišta vodika te potencijalne ekonomske koristi koje proizlaze iz tog razvoja.
Nakon inspirativnog govora, predsjednica Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Marija Buhač Forum je proglasila otvorenim.

  / Foto: PR/ Otvoren III. Mostar Hydrogen Forum

U svom obraćanju predsjednica Buhač istaknula je predanost vlade promicanju inovacija i održivog razvoja te potporu svim inicijativama koje mogu doprinijeti stvaranju čišćeg i prosperitetnijeg društva.
III. Mostar Hydrogen Forum vrhunac je inspirativnog skupa koji će okupiti stručnjake, istraživače i donositelje odluka u cilju promicanja korištenja vodika kao ključnog resursa u energetici. Njihova predanost i suradnja jamče da će ideje iznesene na Forumu biti korak naprijed prema održivoj i prosperitetnoj budućnosti za sve.

Čitavu agendu možete pronaći na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close