22 milijuna KM

Grad Mostar dio MEG II projekta

Čelnici Grada Mostara i Gradskog vijeća izrazili su zadovoljstvo i podršku svim projektnim aktivnostima u cilju unaprjeđenja kvalitete rada Gradske uprave i Gradskog vijeća.
Gospodarstvo / Flash | 24. 03. 2022. u 17:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar se uspješno kandidirao za sudjelovanje u MEG II projektu i nalazi se među 21 lokalnom zajednicom u BiH koja će učestvovati u projektnim aktivnostima.

Tim povodom, u Gradskoj vijećnici u četvrtak je održana promocija rezultata prve evaluacije kvaliteta rada i usluga Gradske uprave, koju je proveo nezavisni evaluacijski tim projekta.

Povodom sudjelovanja Grada Mostara u MEG II projektu, čelnici Grada Mostara i Gradskog vijeća izrazili su zadovoljstvo i podršku svim projektnim aktivnostima u cilju unaprjeđenja kvalitete rada Gradske uprave i Gradskog vijeća.

MEG II projekt usmjeren je na unapređenje rada i kvaliteta usluga lokalne samouprave, kao i kvaliteta komunalnih usluga, a sastoji se od tri komponente, i to: usklađivanje javnih politika i regulativnih okvira na višim institucionalnim nivoima, rad sa lokalnim upravama i rad u oblasti vodoopskrbe.

Ukupna vrijednost MEG projekta je 22 milijuna KM. Prva faza projekta je već završena, dok je druga započeta 2021. godine i traje do 2023. godine. Cjelokupni projekt provodit će se do 2025. Godine

Projekt provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda(UNDP), a financira se iz sredstava vlada Švicarske, Švedske i Češke.

Kopirati
Drag cursor here to close