Prilika za posao

Etihad traži pilote u Europi

Gospodarstvo / Flash | 11. 11. 2016. u 07:51 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aviokompanija Etihad iz Ujedinjenih Arapskih Emirata otvara natječaj za zapošljavanje pilota širom Europe.

Prvi „Dani zapošljavanja“ bit će organizirani u Rumunjskoj 13. studenog, nakon čega će se nastaviti u Bugarskoj, Mađarskoj, Litvi, Grčkoj, Poljskoj, Belgiji i Portugalu.

Kako se navodi u priopćenju Etihada, natječaj će se odnositi na radno mjesto prvog časnika (kopilota), a dodaje se da je ovo prvi veliki natječaj za zapošljavanje pilota u posljednje dvije godine, u kojem aviokompanija traži pilote koji će biti angažirani na flotama letjelica tipa Airbus i Boeing, javljaju Nezavisne.com.

''Tijekom 2017. godine ćemo uvećavati našu flotu u skladu sa rastom avio-kompanije. Tražimo visoko motivirane, sposobne i kvalificirane pilote koji bi se pridružili našem timu“, kaže Richard Hill, operativni direktor Etihad airwaysa.

Flotu avio-kompanije trenutno čini 120 aviona, a između 2016. i 2025. godine flota će se uvećati na ukupno 179 aviona, što otvara nove mogućnosti za potencijalne novozaposlene. Deset aviona je ušlo u flotu tijekom 2016. godine, a flota Etihada je i dalje jedna od najmlađih na svijetu.

Kopirati
Drag cursor here to close