Bye

Drugi put da se McDonalds zatvara u Mostaru

Ako uzmemo u obzir samo Mostar - ovo je drugi put da se zatvara McDonalds u Mepas Mallu.
Gospodarstvo / Flash | 30. 12. 2022. u 16:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema neslužbenim informacijama središnjica McDonald'sa oduzela je licencu za poslovanje u BiH.

Doznajemo kako će mostarske poslovnice raditi još u petak, a ranije je objavljeno kako s radom prestaju sarajevske poslovnice zbog dugovanja za najam.

No, ako uzmemo u obzir samo Mostar - ovo je drugi put da se zatvara McDonalds u Mepas Mallu.

Podsjećamo, davne 2013. godine restoran je bio zatvoren i u ožujku te godine ponovno otvoren. Kao razlog zatvaranja bili su navedeni ''nemili razlozi''.

"Zbog vijesti objavljenih u medijima o zatvaranju McDonaldsa u kojima se kao razlozi navode reketarenje, iznuda novca, bušenje guma, prijetnje smrću, prijetnje upućene SMS, ili mailom, kao i objavljivanje vijesti u medijima o neispravnoj hrani prije nego što je nalaz dostavljen stranci o kojoj se radi, smatrao sam da se aktualna vlast mora uključiti u rasvjetljavanju ovog slučaja", rekao je tada gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

"Mostar se još jedanput želi prikazati kao crna rupa, gdje nije došla pravna država, te se na taj način obeshrabruju svi potencijalni ulagači koji su razmišljali o investiranju u Mostaru. To su izuzetno teške optužbe i svakako se moraju uključiti mjerodavne institucije u rasvjetljavanje istine. U ovome trenutku želim napomenuti da u McDonaldsu radi 45 mladih ljudi, te činjenice su svakako veoma važne za grad Mostar i to je razlog zbog čega želim da se uključe odgovorne institucije i rasvijetle ovaj slučaj", kazao je Bešlić davne 2013.

 

Kopirati
Drag cursor here to close