Smanjenje emisije CO2

Cilj održivi razvitak općine Livno

Gospodarstvo / Flash | 25. 06. 2012. u 16:04 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici projekta "Konzultacije za energetsku učinkovitost u BiH“ danas su posjetili tim za izradu Akcijskog plana za održivi razvitak (SEAP) općine Livno, potvrđeno je iz Ureda za odnose s javnošću općine Livno.

Naime, u radnom posjetu livanjskom timu SEAP-a sudjelovao je tim za evaluaciju u sastavu Marian Rzepka iz uprave GIZ-a u Odjelu za energetsku učinkovitost, Christian Seufert vanjski evaluator te vođa tima Brian Schjertzer .

Na održanom sastanku koordinator SEAP-a Općine Livno Pavo Duvnjak izrazio je zadovoljstvo završetkom izrade dokumenta SEAP-a i prezentirao gostima ono što je do sada urađeno na njegovoj provedbi istaknuvši nekoliko važnih projekata za općinu Livno.

Također, tijekom današnjeg posjeta dobrodošlicu gostima je uputio i livanjski načelnik Luka Čelan, koji je izrazio zahvalnost na dosadašnjoj pomoći od strane članova GIZ-a pruženoj timu livanjskog SEAP-a.

Na sastanku je istaknuto obostrano zadovoljstvo do sada urađenim te su razmijenjena mišljenja o planovima za budućnost a sve u cilju održivog energetskog razvitka općine Livno i ispunjavanju glavnih smjernica a koje se odnose na smanjenje emisije CO2 za više od 20 % do 2020. godine“, priopćeno je iz općine Livno.

Kopirati
Drag cursor here to close