turistički centar

Biser Rostova će biti završen do 2018. godine

Gospodarstvo / Flash | 28. 02. 2016. u 13:11 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tijeku su radovi na izgradnji budućeg Sportsko-rekreacijskog i turističkog centra na Rostovu u općini Bugojno.

Mašine i radnici poduzeća 'Širbegović' i drugih firmi, koje su angažirane u projektu vrijednom 10 milijuna eura rade na postavljanju betonske konstrukcije.

''Zadovoljni smo dinamikom dosad obavljenog posla. Siguran sam da će tako biti i kasnije, kada se budu vršili radovi u unutrašnjosti objekta'', kazao je Asim Šahman, predstavnik firme 'Biser Rostova', i rukometni trener s adresom stanovanja u Kataru.

Kompletirana je, dodaje, sva neophodna dokumentacija za javni poziv koji će biti objavljen ovih dana, s ciljem izbora najpovoljnijeg izvođača predstojećih zanatskih radova.

Vjeruje da će započete aktivnosti u prvoj fazi projekta biti okončane do 15. lipnja, i da će se kompletan projekt završiti do 2018.

''Sportska dvorana će imati parketnu, i podlogu za rukometne utakmice. Prva utakmica bi se trebala igrati krajem lipnja. Tu će biti i hotel, s 62 ležaja, u čijem prizemlju će se nalaziti restoran visoke kategorije, recepcija i poseban kafe-bar za posjetioce i publiku. Imat ćemo veliku teretanu, zatvoreni bazen sa saunama, prostorom za masažu, i svim ostalim pratećim sadržajima'', precizirao je Šahman.

Rostovsko gradilište posjetio je ovih dana i bugojanski načelnik Hasan Ajkunić, koji izgradnju Sportsko-rekreacijskog i turističkog centra 'Biser Rostova' ocjenjuje značajnom za Bugojno i cijelu BiH.

Načelnik Bugojna se zahvalio vijećnicima i svima onima koji su podržali realizaciju projekta, s kojim će 'rostovski plato postati još življi'.

''Posebno se moram zahvaliti Asimu Šahmanu, Bugojancu koji je na najbolji način pokazao da voli svoj grad. Naravno, hvala i investitorima koji su došli iz dalekog svijeta da nam pomognu u razvoju lokalne zajednice i države'', kazao je Ajkunić.

Kopirati
Drag cursor here to close