Donacija čeka

Bingo Tuzla financira godišnje troškove SOS obitelji

Gospodarstvo / Flash | 16. 03. 2016. u 09:53 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Donirajući već treću godinu zaredom 32.000,00 KM, Bingo Tuzla pokriva dio godišnjih troškova života jedne SOS obitelji sa sedam djevojčica i dječaka. Iz Binga s ponosom ističu da su oni jedna od dvije domaće kompanije, koje doniraju iznos od 32.000,00 KM svrstavajući se na taj način na listu najboljih prijatelja SOS Dječijih sela BiH.

Ceremoniji potpisivanja ugovora o donaciji i uručenja donatorskog čeka će prisustvovati Edin Ibrahimović, izvršni direktor za biznis operacije kompanije Bingo Tuzla i Amir Omanović, nacionalni direktor SOS Dječijih sela BiH.

SOS Dječija sela BiH kroz obiteljski model brige, Program jačanja obitelji i edukativne programe osiguravaju brigu za preko 1.000 djece iz cijele BiH svakoga dana.

''Ostvarenje naše vizije da svako dijete ima obitelj i raste uz ljubav, poštovanje i sigurnost je moguće uz podršku prijatelja. U 26 SOS obitelji osiguravamo topli dom za 278 djevojčica i dječaka iz različitih dijelova BiH. U sustavu socijalne zaštite, SOS Dječija sela BiH su jedinstvena organizacija koja brine o djeci ne samo do punoljetstva, već do njihove potpune samostalnosti, ulažući sve resurse u njihovu sretnu budućnost.Jedina smo organizacija u BiH koja izravno na terenu provodi aktivnosti prevencije odvajanja djece od obitelji porijekla kroz Program jačanja obitelji, pružajući podršku za 758 djece i 291 obitelj. U prilici smo osigurati najkvalitetniju brigu o djeci upravozahvaljujući prijateljima kakav je Bingo Tuzla'', priopćio je Bingo Tuzla.

Kopirati
Drag cursor here to close