Otkazani letovi

Aerodrom u Bruxellesu ostat će zatvoren još dva dana

Gospodarstvo / Flash | 23. 03. 2016. u 13:40 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Briselski aerodrom ostat će zatvoren u četvrtak i petak, javio je Reuters, pozivajući se na novinsku agenciju Belga.

Direktor aerodroma Arno Feist ranije danas je, dan nakon bombaških napada u belgijskoj prestonici, rekao da će briselski aerodorm biti zatvoren sutra.

Dužnosnici iz zračne luke su priopćili su da su morali otkazati po 600 letova za srijedu i za četvrtak. To znači da će od napada na aerodrom u utorak ujutro, letovi za oko 18.000 putnika biti prekinuti, piše Fena.

Briselski aerodrom se nadao da će nastaviti s letovima teretnih aviona ranije, ali nije bilo nikakvih vijesti kada će se to dogoditi, prenosi AP.

Podsjetimo, nakon jučerašnjih napada vlasti širom Europe odlučile su podići stupanj sigurnosti na aerodromima, ali i podzemnim stanicama, na granicama i na gradskim ulicama.

Povećane mjere sigurnosti vidljive su i na aerodromima u Londonu, Pragu, Amsterdamu, Beču, Franfurtu i mnogim drugim europskim gradovima.

Inače, napadi u na zračnim lukama i stanicama metroa u Bruxellesu stigli su samo nekoliko dana nakon što su belgijske vlasti uhitile Salaha Abdeslama, glavnog osumnjičenog za seriju terorističkih napada u Parizu 13. studenog prošle godine.

Kopirati
Drag cursor here to close