Prijavite se

Grad Mostar poziva građane da se uključe u izradu važnog dokumenta

Info radionica ''Predstavljanje prijedloga Akcijskog plana za održivo upravljanje energijom i prilagođavanje klimatskim promjenama (SECAP) Grada Mostara do 2030. godine'' održat će se 25. 4.2023. godine u prostorijama Gradske vijećnice.
Gospodarstvo / Ekologija | 19. 04. 2023. u 16:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Akcijski plan održivog upravljanja energijom i prilagođavanja klimatskim promjenama (Sustainable Energy and Climate Action Plan - SECAP)'', ključni je dokument koji pokazuje na koji način će potpisnik Sporazuma za klimu i energiju (Grad Mostar) ostvariti svoje obaveze postavljene za 2030. godinu.

Za svaku lokalnu zajednicu pristupanje ovoj inicijativi predstavlja priključenje aktivnoj zajednici gradova i općina koje su se obvezale na kontinuirano unaprjeđivanje životnih uvjeta svojih građana i predan rad na ostvarivanju vizije dekarbonizacije svoje teritorije, prilagođavanje klimatskim promjenama i osiguravanje održive i sigurne energije dostupne svim svojim stanovnicima, priopćeno je iz Grada Mostara.

Ovim putem Grad Mostar poziva sve zainteresirane predstavnike gradskih odjela, službi, javnih ustanova, javnih poduzeća, odgojno obrazovnih ustanova, institucija, javnih poduzeća, mjesnih zajednica, nevladinih udruženja i svih zainteresiranih građana s područja grada Mostara, da se aktivnije uključe u finalnu izradu prijedloga ovoga jako važnog dokumenta.

Info radionica ''Predstavljanje prijedloga Akcijskog plana za održivo upravljanje energijom i prilagođavanje klimatskim promjenama (SECAP) Grada Mostara do 2030. godine'' održat će se 25. 4.2023. godine u prostorijama Gradske vijećnice s početkom u 10 sati.

Svi zainteresirani sa svojim kontakt podacima mogu se prijaviti do 24. 4.2023. godine, na e-mail: [email protected].

Registracija sudionika je 25.4.2023. godine od 09:45 do 10 sati.

 

Kopirati
Drag cursor here to close