Svi naši pragovi

Mostarski začarani krug: Jedni dojavljuju, drugi bacaju

Izvršeno je čišćenje divljih deponija uz cestu od kružnog toka prema Sokolu, uz mosta Franje Blaževića (Avijatičarski most) i Kosoru.
Gospodarstvo / Ekologija | 23. 04. 2021. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar i Odjel za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove, u proteklom razdoblju, poduzimali su kontinuirane aktivnosti na uređenju javnih površina na kojima je bilo izvršeno nedozvoljeno  odlaganje veće količine otpada.

''Zbog neodgovornosti pojedinaca sve je više divljih deponija'', navodi mostarski Odjel za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove.

''Njih je gotovo nemoguće iskorijeniti, jer usprkos akcijama čišćenja i apelima da se otpad odlaže na predviđena mjesta i da se čuva okoliš, uvijek se nađu oni koji se ogluše na upozorenja'', navodi se u priopćenju.

Odjel navodi kako su komunalna poduzeća su izvršila čišćenje divljih deponija uz cestu od kružnog toka prema Sokolu, uz mosta Franje Blaževića(Avijatičarski most) i Kosoru.

''I dok se svijest pojedinih neodgovornih građana o čistoći grada još ne mijenja, stalne dojave savjesnih građana su korak više na putu ka čistijem Mostaru'', naveo je Odjel za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostara.

 

Video: Obitelj Grabo - Ispred praga

 

Kopirati
Drag cursor here to close