Posveta predivnom mjestu

Dževad Handžar predstavlja emotivni spot za pjesmu 'Blagajska'

"Ova pjesma i spot su plod ljubavi prema glazbi i našem predivnom Blagaju. Nadamo se da će ljubitelji glazbe uživati u našem radu koliko smo mi uživali stvarajući ga"
Kultura / Glazba | 02. 04. 2024. u 13:42 | M.Š. | Bljesak.info
Blagajska/Elmedin Balalić-Titi/RE-LAKS band

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dževad Handžar, istaknuti glazbeni umjetnik i autor, predstavlja svoj najnoviji- spot za pjesmu "Blagajska". Ovaj spot ne samo da predstavlja  glazbeni doživljaj, već je duboka posveta predivnom mjestu Blagaj, inspirativnom kutku Bosne i Hercegovine.

"Blagajska" je rezultat kreativne sinergije tekstualnog genija Dževada Handžara-Oše, melodioznih nota Saše Đermanovića te aranžerske virtuoznosti Igora Jesensky Raguža.

Foto: PR / Dževad Handžar predstavlja emotivni spot za pjesmu Blagajska

Uz Fadila Buturovića na harmonici, Adnana Pajevića na gitarama, Igora Jesensky Raguža na klavijaturama, Sašu Đermanovića na bas gitari i Krisa na bubnjevima, kao i upečatljive vokale Elmedina Balalića-Titija i Monike Josipović, "Blagajska" neodoljivo mami na slušanje.

Ova pjesma nije samo glazbeno putovanje, već i emotivna posveta, kako stoji u spomen In Memoriam (Sulejman Handžar). Snimljena u studiju Nocturno tijekom veljače 2024. godine, a miksana i masterizirana u studio Pavarotti Mostar u ožujku iste godine, "Blagajska" donosi posebnu toplinu i energiju.

Spot za "Blagajsku" nije samo glazbeni, već i vizualni spektakl. Zahvaljujući video produkciji Damira Begovića i Elmana Omića, te snimcima dronom Adnana Đulimana, spot nas vodi na nezaboravno putovanje kroz čarobne pejzaže Blagaja.

Dževad Handžar je izjavio: "Ova pjesma i spot su plod ljubavi prema glazbi i našem predivnom Blagaju. Nadamo se da će ljubitelji glazbe uživati u našem radu koliko smo mi uživali stvarajući ga".

Foto: PR / Dževad Handžar predstavlja emotivni spot za pjesmu Blagajska
Foto: PR / Dževad Handžar predstavlja emotivni spot za pjesmu Blagajska
Kopirati
Drag cursor here to close