Pit Stop game

Zamjena guma na F1 bolidu sada je moguća i u BiH

Ljubitelji motosporta u Bosni i Hercegovini mogu uživati u pit stop online igri, natjecati se i odmjeriti snage s igračima iz ostatka države.
AutoMoto / Flash | 23. 03. 2021. u 15:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Video mehaničara Red Bull Racing tima kako za samo 1,82 sekunde mijenjaju gume na bolidu Maxa Verstappena, u boksu na trci za Veliku nagradu Brazila 2019, obišao je svijet. Zaljubljenici ovog popularnog motosporta oduševljeno su gledali spretnost i koncentraciju tima mehaničara koji su oborili rekord i napravili do tada nezamislivo brzu izmjenu guma.

Poznato je da prosječan čovjek trepne dvadeset puta u minuti odnosno napravi jedan treptaj svake tri sekunde. Uzimajući ove brojeve u obzir, može se reći da su mehaničari Red Bull Racing tima zamijenili gume u treptaju odnosno između dva treptaja oka. Ili - kako se popularno kaže - dok trepneš.

Sada i ljubitelji ovog sporta u Bosni i Hercegovini mogu uživati u pit stop online igri, natjecati se i odmjeriti snage s igračima iz ostatka države.

Foto:PR / Zamjena guma na F1 bolidu sada je moguća i u BiH

Pored online igre, u našoj zemlji je sada dostupna maketa bolida Red Bull Racinga, koja svim zainteresiranim nudi mogućnost da se okušaju u prvoj izmjeni guma u improviziranom pit stopu.

U zamjeni guma u pit stopu moguće se oprobati u Sarajevu od 24.3. do 2.4.2021. godine na benzinskoj postaji Hifa Petrol u Vogošći (Hotonj), dok će u terminu od 3.4. do 12.4.2021. godine maketa bolida biti u Banjoj Luki, također na stanici Hifa Petrola.

Online igra, kao i pit stop testiranje na Hifa Petrol postajama, nagrađuju najbolje "mehaničare".

Više informacija moguće je naći na www.redbull.ba web stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close