Nagrada put na Svjetsko prvenstvo

Red Bull Solo Q: Traži se najbolji LoL igrač u BiH!

Osim prilike da sebi, svijetu i esport skautima pokažu svoje vještine, sudionici će imati mogućnost da se domognu vrijedne nagrade - titule državnog Red Bull Solo Q prvaka i plasmana na regionalno finale u Danskoj.
Lifestyle / Flash | 24. 06. 2020. u 14:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon odlično primljenog prošlogodišnjeg Red Bull Player One prvenstva, uskoro stiže novo izdanje ovog velikog natjecanja za rekreativne igrače igre League of Legends (LoL). Natjecanje se ove godine odvija pod imenom Red Bull Solo Q, a razlog više da se ljubitelji LoL-a odmah počnu pripremati je taj što bi Solo Q najuspješnijem od njih mogao širom otvoriti vrata profesionalnog esporta.

Osim prilike da sebi, svijetu i esport skautima pokažu svoje vještine, sudionici će imati mogućnost da se domognu vrijedne nagrade - titule državnog Red Bull Solo Q prvaka i plasmana na regionalno finale u Danskoj. Naime, Bosna i Hercegovina je od ove godine jedna od više od 34 države u Red Bull Solo Q mreži, što znači da će najveći LoL talent iz naših krajeva odmjeriti snage s izazivačima iz svih krajeva planete.

Natjecanje Red Bull Solo Q će službeno biti otvoreno 23. lipnja, za sve amaterske LoL igrače iz BiH uzrasta 16 godina i starije, a njegova prva faza bit će realizirana kroz online kvalifikacije. Kroz četiri kvalifikacijske runde, ispunjene borbama „jedan na jedan“, dobit ćemo osam finalista koji će se plasirati u veliko finale.

Bilo da su u pitanju rekreativci koji jednu od najpopularnijih video igara današnjice igraju s prijateljima u lokalnoj igraonici ili pojedinci koji iz svoje sobe dominiraju mapama ovog virtualnog svijeta, domaći 'LoL-aši' će dobiti jedinstvenu priliku da svoj dugogodišnji hobi pretvore u neponovljivo internacionalno iskustvo, a moguće i ulaznicu u društvo profesionalnih esport igrača. Na tom će im putu sigurno stajati i Soge (Đorđe Blagojević), koji je osvojio prošlogodišnje izdanje natjecanja i plasirao se u top osam na svjetskoj smotri u Brazilu. Hoće li se pojaviti dostojan izazivač ili će Soge obraniti titulu, ostaje da se vidi.

Prijave će biti otvorene tijekom čitavog trajanja online natjecanja, te se mogu podnijeti putem web platforme Toornament klikom ovdje, dok za više detalja i pravilnik natjecanja posjeti službeni Discord ovog natjecanja, preko kojeg će se odvijati sva komunikacija između igrača i organizatora. Finalni događaj bit će prenošen uživo na Tiltproof YouTube i Twitch kanalima.

Drugo izdanje Red Bull Solo Q BiH bit će realizirano uz ekspertsku podršku TiltproofGG tima, dugogodišnjeg partnera Red Bulla. Isti partneri (Tiltproof i Red Bull) su ove godine već organizirali dva veoma uspješna esport eventa - Pubg Open Cup i CSGO BiH Ligu.

Kopirati
Drag cursor here to close