Zajedno s Héliom Castronevesom

VIDEO I Krenula nova sezona Indy Car serije, Bon Jovi odradio jedan krug

"Bilo je sjajno. Ako ste dovoljno sretni da ikad dobijete priliku, iskoristite je. Zaista sam želio ostati u autu. To je bila eksplozija", pojasno je Bon Jovi.
AutoMoto / Flash | 11. 03. 2024. u 13:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za one kojima je Formula 1 poprilično dosadna posljednjih sezona, postoji rješenje. Indy Car serija koja iz godine u godinu nudi atraktivne ulične utrke, puno više uzbuđenja na stazi. Nova sezona je počela tradicionalnom utrkom ulicama St.Petersburga, gdje je nakon stotinu odvoženih krugova slavio Josef Newgarden

Video: Prva utrka sezone 

Jedan od trojice vozača Teama Penske. Ovo je njegova treća pobjeda na ovoj stazi, samo su Newgarden i Hélio Castroneves slavili tri puta. Legendarni Brazilac četverostruki pobjednik kultne utrke 500 milja Indianapolisa je bio u centru pažnje prije početka nove sezone. Manjinski partner Meyer Shank Racinga je prije utrke provozao posebno napravljeni dvosjed za ovu priliku. Iza njegovih leđa je bio ni manje ni više, nego rock star, Jon Bon Jovi.

"Bilo je sjajno. Ako ste dovoljno sretni da ikad dobijete priliku, iskoristite je. Zaista sam želio ostati u autu. To je bila eksplozija. Bilo je ludo. Zaista bih volio da to mogu ponoviti. Tako je bilo zabavno. Ovo je bila životna šansa", pričao je oduševljeni Bon Jovi. Obojica su u bolidu imala zaštitna odjela na kojima je pisalo Jon Bon Jovi Radio. Ista takva reklama se pojavila na bolidu Felixa Rosenqvista koji je startao iz prvog startnog reda.

Na kraju je Šveđanin završio kao sedmi. Ista reklama će se naći na bolidu i u sljedećoj utrci koja se vozi u Kaliforniji. Ova reklama na bolidu je došla kao produkt suradnje Sirius XM-a i Meyer Shank Racing Teama.

Kopirati
Drag cursor here to close