Obavijest iz MUP-a

Posebna regulacija prometa za vrijeme Mostar Run Weekenda

Povodom Mostra Run Weekenda Ministarstvo unutarnjih poslova angažirat će maksimalan broj policijskih službenika i materijalno-tehničkih resursa.
AutoMoto / Flash | 21. 03. 2024. u 14:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 23.ožujka 2024. godine, u vremenu od 8 do 15 sati, održat će se manifestacija 'Mostar Run Weekend 2024.', a koja podrazumijeva polumaratonsku i humanitarnu utrku u dužini od 21 i 4 kilometra.

Povodom navedene manifestacije Ministarstvo unutarnjih poslova angažirat će maksimalan broj policijskih službenika i materijalno-tehničkih resursa. Toga dana, na snazi će biti i posebna regulacija prometa u vremenu od 8 do15 sati.

Potpuno ili djelomično bit će zatvorene sljedeće ulice:

-Od 22.ožujka u 21 sat, pa do 23.ožujka u 15 sati, potpuno će za promet biti zatvorena Ulica kardinala Stepinca od raskrižja sa Splitskom ulicom i Ulicom kneza Višeslava, pa sve do raskrižja s Ulicom Ante Starčevića, i to u obje prometne trake.

- 23.ožujka u razdoblju od 7 do 15 sati, potpuno ili djelomično bit će za promet zatvorene: ulica od mosta u Vojnom do Raštana , Ulica II. bojne rudničke, Rudarska ulica, Novi most (naizmjenično jednom trakom), Ulica kralja Tomislava, Ulica kralja Zvonimira, Ulica kralja Tvrtka, Ulica Nikole Šubića Zrinjskog, Španjolski trg, Ulica hrvatskih branitelja, Ulica NGM preko mosta Hasana Brkića, Ulica Gojka Vukovića, Ulica Stari pazar, Lučki most, Ulica maršala Tita, Ulica Huse Maslića, Ulica braće Fejića, Most Bunur, Ulica Adema Buće, Ulica Mostarskog bataljona, Most maršala Tita, Trg Musala, Lacina ulica, Ulica X. hercegovačke brigade, Carinski most , Ulica kardinala Stepinca do Tržnog centra 'Mepas Mall'.

''Apeliramo da građani u naznačenim periodima prilagode svoje kretanje i korištenje vozila, te poštuju naredbe ovlaštenih i službenih osoba, kao i redara koji će pomagati u reguliranju i zabrani prometa'', poručili sui z MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close