Odluka

Mostarske ulice čekaju nova prometna pravila!

AutoMoto / Flash | 24. 06. 2022. u 10:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ulicama u kojima je zabranjen promet u oba smjera (Ulica Ose Grebe, Braće Fejića, Nikole Šubić Zrinjski i ulice koje se nalaze u užoj jezgri Starog grada) ''može se dozvoliti kretanje  motornih vozila najveće dozvoljene mase do 3,5 tone i do osam sjedišta, za vlasnike ili korisnike stambenih objekata u tim ulicama ili ulicama u koje se može pristupiti samo iz ulice u kojoj je zabranjen promet u oba smjera, u periodu od 23-8 i 15-17 sati''.

Stoji to u prijedlogu koji će se sljedećeg tjedana naći pred mostarskim vijećnicima i kojoj bi se trebao riješiti problem prometa u pješačkim zonama.

U odluci se navodi kako se u ulicama u kojima je zabranjen promet u oba smjera može dozvoliti ulazak teretnih motornih vozila najveće dozvoljene mase do pet tona za potrebe vlasnika i korisnika stambenih objekata od 23-8 i od 15-17 sati u svrhu dovoza građevinskog materijala, ogrijeva, namještaja i slično.

Također, u ovim ulicama ''može se dozvoliti snabdijevanja, trgovačkih i drugih radnji, ustanova, organizacija i sl., motornim vozilima najveće dozvoljene mase do 3,5 tone, i to u od 6 do 8 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close