Ukupno treći u poretku

Beganović ponovo na postolju

"Cijelo vrijeme učim potrebne stvari o bolidu, prvenstvu i mislim da su četiri dana testiranja u sezoni bila vrlo važna za mene", rekao je po dolasku u Barcelonu, Dino Beganović.
AutoMoto / AutoMoto Sport | 04. 06. 2023. u 12:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvrti vikend je iza nas u Formuli 3, Dino Beganović je treći put na postolju. Dan ranije je na VN Španjolske morao odustati na sprint utrci nakon pucanja gume, međutim danas je opet bio pravi pa je završio kao treći iza pobjednika Pepea Martíja koji je imao najbolje vrijeme kvalifikacija i Argentinca Franca Colapinta.

Još prije dolaska u Barcelonu, Dino je istakao činjenicu kako je ovo staza koja mu baš i ne odgovara, međutim nakon kvalifikacije se vidjelo kako može očekivati dobar rezultat. U samoj utrci danas vozač Campos Racinga Pepe Martí je radio dobar posao, pratili su ga Colapinto i Beganović. Taylor Barnard se držao na drugom mjestu, ali je s vremenom popuštao. Pa su svoju priliku iskoristili Colapinto, nakon njega i Beganović. Danas je Dino osvojio novih 15 bodova, pa je sada treći u ukupnom poretku sa 68.

"Očekivanja su bila da ne tražim previše od sebe u početku. Plan je bio da idemo iz utrke u utrku, da popravljamo stvari koje nisu dobre i mislim da nam jako dobro ide. Cijelo vrijeme učim potrebne stvari o bolidu, prvenstvu i mislim da su četiri dana testiranja u sezoni bila vrlo važna za mene", rekao je po dolasku u Barcelonu, Dino Beganović.

Kopirati
Drag cursor here to close