Vučićev uspjeh

Zašto je Vučić tijekom kampanje izlazio iz frižidera?

“Nagovorili su me da izađem iz frižidera, i upravo to je pridonijelo da osvojim toliko glasova''
Vijesti / Svijet | 04. 04. 2022. u 08:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Srbiji su u nedjelju održani predsjednički i parlamentarni izbori. Prema preliminarnim rezultatima, šef države Aleksandar Vučić osvojio je drugi uzastopni mandat, a njegova Srpska napredna stranka (SNS) započela drugo desetljeće vlasti.

Video: Vučić izašao iz frižidera i ušao u studio TV Pink: Poneo i krastavčiće!

Na konferenciji za novinara Vučić je odgovori na pitanje novinarki N1 tko ga je nagovorio da tijekom kampanje izlazi iz frižidera te je li ga bila sramota što je izlazio iz frižidera dok građani u Srbiji nemaju što staviti u njega.

“Nagovorili su me, i bilo je pametno što sam prihvatio. I taj frižider je doprinio da neko osvoji 60 posto glasova. To oko frižidera, u Vranju sam osvojio 75 posto glasova, to ljudi najbolje znaju tko je za njih radio. U tom Vranju, koji ste spomenuli, napravili smo autoput, dio bolnice, gradimo gradski stadion, doveli investitore…”, rekao je Vučić.

Video: VUČIĆ IZLAZI IZ FRIŽIDERA

“Tamo gdje žive siromašni i tamo gdje živi srednja klasa, uvjerljivo smo pobijedili! Ne tamo gdje su bogati! Vi meni ne možete pokvariti raspoloženje. Zato se osmjehnite, sigurna ruka vas vodi kroz povijesti!”, poručio je Vučić.

Kopirati
Drag cursor here to close