Nemojte da se 'vatate za glavu'

Vučić izgubio kontrolu - Tražio 'profesionalnost' od televizije N1 i pokazivao sliku tenka

"A i moja molba da objavite da sam zlikovac jedan, majku mu njegovu zločinačku, 33 stupnja nam danas napravio", rekao je Vučić.
Vijesti / Svijet | 29. 08. 2019. u 19:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvor fotografije Twitter / Vučić pokazuje sliku tenka u Njemačkoj

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je, tijekom obraćanja novinarima ispred Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć, zatražio da N1 televizija objavi kako je on osobno, iako na to još uvijek ne može utjecati, kriv za visoku temperaturu, odnosno, da je "kriv za sunce".

"Ne brinite vi s N1, nemojte da se 'vatate za glavu, dobit ćete priliku. A, to je od sunca? Izvinite, molim Vas. Ja sam mislio zbog onog tenka ispred Dortmundovog stadiona. Ali, ja se nadam danas jednoj vesti - Vučić kriv i za sunce u Beogradu. Bez toga, propast će država, ako to ne bude vest", rekao je Vučić.

Predsjednik Srbije je obećao da će doći na N1 pod jednim uvjetom.

"Je l' smem da vas zamolim? Evo, ja vam obećavam - napravite vijest da sam kriv za sunce, doći ću i na vašu televiziju, da odgovorim na sva vaša pitanja. Samo jednom tu profesionalnu vest da objavite, kao i sve druge. Moja molba za Vas osobno", obratio se reporterki N1.

N1 porućio Vučiću kako poziv za njega stoji uvijek otvoren.

"A i moja molba da objavite da sam zlikovac jedan, majku mu njegovu zločinačku, 33 stupnja nam danas napravio", rekao je Vučić.

Vučić je inače, izjavio da tenk ispred stadiona Crvene zvezde nema nikakve veze s Vukovarom i pritom je pokazao fotografiju tenka za koji tvrdio da se nalazi ispred stadiona Borussije Dortmund. Ispostavilo se, međutim, da je riječ o slici napravljenoj u jednoj njemačkoj vojarni.

Fotografija je napravljena prilikom "Dana otvorenih vrata" u rujnu 2014. godine, što se može videti i na službenoj Facebook stranici tog događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close