Drama u Zagrebu

Suvlasnik noćnog kluba u kojemu se dogodilo ubojstvo je poznati hrvatski tiktoker

Pego je u srpnju prošle godine zatvorio Ritz, da bi ga ponovno otvorio u studenom.
Vijesti / Svijet | 22. 04. 2023. u 15:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Suvlasnik zagrebačkog kluba Ritz u kojem je jutros ubijen pripadnik krim miljea je Sandi Pego, hrvatski tiktoker, poduzetnik i sudionik showa Ples sa zvijezdama.

Index je kontaktirao Pegu, koji je izrazio sućut i kratko rekao da surađuje s policijom.

Pego je u srpnju prošle godine zatvorio Ritz, da bi ga ponovno otvorio u studenom.

"Ekipa, jedna bitna stvar. Napokon smo našli prostor za Ritz. Uglavnom, 11. mjesec. Krećemo već s radovima, radi se naveliko. Otvorenje u 11. mjesecu, kako sam već i rekao. Ovo će biti kul mjesto. Uskoro više informacija, a sad idemo dizati pločice", poručio je tada Pego. On je u prošlogodišnjem izdanju Plesa sa zvijezdama završio na drugom mjestu, a na TikToku ga prati više od 970 tisuća ljudi.

Foto: Neja Markičević/CROPIX / Sandi Pego

Podsjetimo, jutros u 4:45 u klubu Ritz u Ulici Florijana Andrašeca na zagrebačkoj Trešnjevci došlo je do ubojstva. U narodnjačkom klubu ubijen je Tomislav Sabljo, Uskokov optuženik u akciji Tebra. Ubijen je nakon što je došlo do fizičkog sukoba više osoba. Upucao ga je redar koji je naknadno uhićen. Ubojstvo je komentirao zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

"Zanima me posebno, što vjerujem da će se rasvijetliti u policijskoj istrazi, kako je uopće moguće da je bilo oružje u samom klubu, jer je do pucnjave došlo u samom klubu. Istraga još traje, ali me zanima postoji li tu ikakav propust vlasnika kluba", izjavio je Tomašević.

"Sva teška kaznena djela su razriješena. Najbolji su to podaci za Zagreb u dvadeset godina, Zagreb je uvijek najsigurniji. I u Europi i u svijetu", zaključio je gradonačelnik.

Kopirati
Drag cursor here to close