Kiša padala nekoliko sati

FOTO | Velika poplava u hrvatskom gradu: Potopljeni automobili, stradale i kuće

Društvenim mrežama šire se fotografije potopljenih automobila i autobusa, a pristup trgovinama Plodina i Tommyja također je otežan.
Vijesti / Svijet | 18. 11. 2022. u 11:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Novom Vinodolskom je jaka kiša koja je padala tijekom noći i kroz jutro potopila ulice grada. Priobalna područja potpuno su poplavljena, a na brojnim lokacijama diljem grada snimljeni su videi slijevanja velike količine vode po ulicama, piše Jutarnji.hr

Foto:  Dubravko Ježić / Velika poplava u Novom Vinodolskom

Društvenim mrežama šire se fotografije potopljenih automobila i autobusa, a pristup trgovinama Plodina i Tommyja također je otežan. Bujica je nosila sve pred sobom, a stradale su i neke kuće.

Prevelika količina oborina i neadekvatno napravljen kanal za odvodnju uzrokovali su probleme. Kiša nije padala danima, već nekoliko sati i uzrokovala je enormne štete, rekao nam je jedan od stanovnika Novog Vinodolskog.

DHMZ ranije je najavio da će bit oblačno i kišovito. Jadran je, prema predviđanjima meteorologa, zahvatila obilna kiša. Navečer i u noći očekuje se prestanak oborina i smanjenje naoblake, a na sjevernom Jadranu već tijekom popodneva.

Foto:  Dubravko Ježić / Velika poplava u Novom Vinodolskom
Kopirati
Drag cursor here to close