Uslikao se s pištoljem i zaradio još jednu suspenziju
Američki košarkaš Memphisa Ja Morant suspendiran je na prvih 25 utakmica naredne sezone zbog drugog prikazivanja vatrenog oružja na društvenim mrežama

Uslikao se s pištoljem i zaradio još jednu suspenziju

Vijesti / Svijet | 17. 06. 2023. u 12:16 Bljesak.info / Anadolija Agencija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki košarkaš Memphisa Ja Morant suspendiran je na prvih 25 utakmica naredne sezone zbog drugog prikazivanja vatrenog oružja na društvenim mrežama, priopćila je NBA liga, prenosi Anadolija.

"Odluka Moranta da ponovo koristi vatreno oružje na društvenim mrežama je alarmantna i uznemirujuća s obzirom na njegovo slično ponašanje u ožujku zbog kojeg je tada suspendiran na osam mečeva", rekao je komesar NBA lige Adam Silver.

Ovo je drugi put da je Morant suspendiran u posljednja tri mjeseca zbog prikazivanja vatrenog oružja na društvenim mrežama, nakon suspenzije od osam utakmica u ožujku.

"Mogućnost da mladi ljudi oponašaju Jaovo ponašanje je posebno zabrinjavajuće. U ovim okolnostima, vjerujemo da je suspenzija od 25 mečeva adekvatna i jasno stavljamo do znanja da se neće tolerirati bezobzirno i neodgovorno ponašanje sa oružjem", kazao je Silver.

Morant je dva puta bio uvršten u All-Star tim 2022. i 2023. godine, a u 61 utakmici ove sezone imao je prosjek od 26,2 poena, 5,9 skokova i 8,1 asistenciju.

Kopirati
Drag cursor here to close