Jedna osoba uhićena

Uhićen osumnjičeni za ubojstvo dvije europske turistice u Maroku

Marokanska služba sigurnosti priopćila je u utorak da je jedna osoba uhićena u Marrakeshu zbog povezanosti sa smrću dvije žene
Vijesti / Svijet | 18. 12. 2018. u 13:09 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Middle East Online / Očevid na mjestu ubojstva

Marokanske vlasti priopćile su u utorak da je jedna osoba uhićena zbog povezanosti s ubojstvom dvije skandinavske turistice na planini Atlas, popularnoj destinaciji za pješačenje.

Ministarstvo unutarnjih poslova priopćilo je da su dvije žene, iz Danske i Norveške, pronađene u ponedjeljak s tragovima davljenja.

Marokanska služba sigurnosti  priopćila je u utorak da je jedna osoba uhićena u Marrakeshu zbog povezanosti sa smrću dvije žene. Istraga je u tijeku.

Podsjetimo, ministarstvo unutarnjih poslova navodi da su turistice, koje su pronađene na izoliranom području na putu do najvišeg vrha sjeverne Afrike - Toubkal, imale rane na vratu nanijete noževima.

Iz tog ministarstva je i priopćeno da je policija otvorila istragu kako bi se otkrile okolnosti tog "kriminalnog incidenta", ali bez davanja dodatnih pojedinosti.

Toubkal je popularna trekking i pješačka destinacija za ljubitelje šetnje i planinarenja, a nalazi se 82 kilometra južno od Marakeša, turistički najznačajnijeg grada u Maroku.

Kopirati
Drag cursor here to close