Kokaina, heroin, ecstasy...

Pao s velikom količinom droge i oružja

U sklopu kriminalističkog istraživanja u petak je obavljena pretraga iznajmljenog prostora u stambenom podrumu zgrade u Splitu kojeg koristi osumnjičenik, gdje je pronađeno 502 grama kokaina, 643,4 grama heroina, 1.000 tableta ecstasyja ...
Vijesti / Svijet | 22. 06. 2019. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom, za kojeg je utvrđena osnova sumnje da je počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, priopćeno je u subotu iz Ministarstva unutarnjih poslova Hrvatske, prenosi Anadolu Agency (AA).

 U sklopu kriminalističkog istraživanja u petak je obavljena pretraga iznajmljenog prostora u stambenom podrumu zgrade u Splitu kojeg koristi osumnjičenik, gdje je pronađeno 502 grama kokaina, 643,4 grama heroina, 1.000 tableta ecstasyja težine 405 grama, 1.680 grama amfetamina speeda, dva pištolja s tri šanžera, jedan prigušivač za pištolj, 41 komad streljiva kalibra 7,65, tri digitalne vage te pribor i oprema za pakovanje droge, naveli su iz MUP-a.

 Dodaje se da je po dovršenom kriminalističkom istraživanju sinoć 38-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari predan pritvorskom nadzorniku. Protiv njega će biti podnijet i optužni prijedlog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu.

Kopirati
Drag cursor here to close