Washington

U pucnjavi ispred Pentagona ozlijeđeno više osoba

Povodom pucnjave, oglasili su se i iz Ministarstva obrane SAD-a te su priopćili kako je zgrada Pentagona u ovom trenutku blokirana.
Vijesti / Svijet | 03. 08. 2021. u 17:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ispred sjedišta američkog ministarstva obrane u Washingtonu došlo je do pucnjave zbog čega je zgrada Pentagona u potpunosti blokirana, prenosi CNN.

Pucnjava se dogodila ispred zgrade američkog ministarstva obrane, točnije na postaji za metro i autobuse, koja se nalazi neposredno ispred zgrade samog ministarstva, a koju svakodnevno koristi tisuće građana kao i samih uposlenika Pentagona.

Novinari koji se nalaze na licu mjesta rekli su kako su građani čuli nekoliko pucnjeva.

Medicinske službe potvrdile su kako se u ovom trenutku ukazuje pomoć za više ozlijeđenih osoba, a njihov status i stupanj ozlijeda bit će poznat kasnije.

Povodom pucnjave, oglasili su se i iz Ministarstva obrane SAD-a te su priopćili kako je zgrada Pentagona u ovom trenutku blokirana.

"Pentagon je trenutno blokiran zbog incidenta na stanici ispred zgrade. Molimo građane da izbjegavaju ovaj dio. Uskoro ćemo objaviti više informacija", priopćeno je na službenom profilu Ministarstva obrane SAD-a.

Glasnogovornik Agencije za zaštitu Pentagona Chris Layman rekao je za CNN kako se trenutno istražuju detalji incidenta te je rekao kako u ovom trenutku ne može komentirati da li je napadač ubijen i da li je netko od građana ozlijeđen.

Kopirati
Drag cursor here to close