Forenzičari na terenu

U kući masovnog ubojice iz Crne Gore pronađeni 4200 eura i meci za lovačku pušku

Policija na kući masovnog ubojice iz Crne Gore nije pronašla kamere, ali je izuzela snimke nadzornih kamera postavljenih na nekoliko objekata u blizini, prenose Vijesti.
Vijesti / Svijet | 16. 08. 2022. u 12:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crnogorska policija priopćila je da je pretresom kuće ubojice na Cetinju Vuka Borilovića pronađeno 4200 eura i osam metaka za lovačku pušku.

Pretres je obavljen po naredbi nadležnog suca za istragu. Policija na kući masovnog ubojice iz Crne Gore nije pronašla kamere, ali je izuzela snimke nadzornih kamera postavljenih na nekoliko objekata u blizini, prenose Vijesti.

"Policija je izuzela snimke s videonadzora za koje se smatra da mogu dati podatke o navedenom događaju", kazali su iz policije i dodali: "Vrijeme trenutka kada je izvršitelj počeo s ubojstvima je otprilike 15:23." Policija nije precizno odgovorila u koliko je sati tog dana u naselje Medovina stigla hitna pomoć niti kada je Borilović pucao u medicinske djelatnike.

"Oni su stigli u najkraćem mogućem roku, a također moramo spomenuti da su na mjesto događaja u kratkom roku izašli i službenici Službe zaštite i spašavanja te da su sve službe djelovale sinkronizirano i dale puni doprinos iz dijela svojih nadležnosti", zaključuju iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close