Želi ih pretvoriti u pepo

Timošenko: 'Treba eliminirati Ruse i njihovog j****** vođu!

Vijesti / Svijet | 25. 03. 2014. u 07:14 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Julija Timošenko je kontroverzni razgovor vodila s Nestorom Šufrićem, zamjenikom tajnika za nacionalnu sigurnost i obranu Ukrajine.

'Ovo je otišlo predaleko! Moramo zgrabiti oružje i eliminirati te proklete Ruse i njihovog je***** vođu! Pokazala bi ja tim šup***a! Ukrajinci moraju uzeti oružje protiv Rusa tako da iza njih ne ostane ni spaljena zemlja.Žao mi je što nisam tamo i što nisam sudjelovala u cijeloj proceduri. Ne bi bilo jeb*** šanse da bi im dala Krim!'

Ove su rečenice samo dio telefonskog razgovora između Julije Timošenko i Nestora Šufrića, zamjenika tajnika za nacionalnu sigurnost i obranu Ukrajine koji se pojavio na Youtubeu u ponedjeljak.

Cijeli razgovor vrvi brojnim psovkama, a Timošenko nije birala riječi dok je Šufriću objašnjavala kako Ukrajince treba pozvati na ubijanje Rusa.

Između ostalog je rekla da će pokrenuti sve svoje veze po svijetu kako bi pretvorila Rusiju u pepeo. Po razgovoru se čuje da se radi o privatnoj komunikaciji, a kako je iscurio na internet, teško je reći.

Zanimljivo je da je Julija Timošenko na svom Twitter profilu potvrdila autentičnost snimke, a ispravila je samo navodno jedan netočan navod i to onaj kada govori o Rusima.
'Samo sam rekla Rusi u Ukrajini, a nisam mislila na sve Ruse. Hello FSB :) Ispričavam se na psovkama!'

Cijeli razgovor poslušajte u videu.

Kopirati
Drag cursor here to close