Grad paraliziran

Veliko snježno nevrijeme zahvatilo Beograd

Drveće pada u svim krajevima Beograda, Zvezdara blokirana, kaos u cijeloj Srbiji, piše portal Nova.rs
Vijesti / Svijet | 13. 12. 2021. u 01:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliko nevrijeme zahvatilo je Beograd u večernjim satima.

Tako je Ulica Zvezdarskih jelki je potpuno blokirana, javlja Nova.rs - isti portal piše da je drveće sa korijenom iščupano i nalazi se nasred ceste. Komunalna tvrtka isključila je rasvjetu kao i kablove pod naponom, a blokirana je i paralelna ulica Bore Prodanovića.

U ulici Mite Rakiće je ista situacija. Dva stabla crnogorice su pala, a šteta na parkiranim vozilima oko zgrada je ogromna, tvrde stanari.

''Samo ove godine smo mi upravnici okolnih zgrada oko Severnog bulevara najmanje četiri puta zvali i slali mailove ka JKP Zelenilo Beograd i upozoravali da će se ovo dogoditi sa prvim snijegom. Gradske tvrtka koja je zadužena za zelene površine oko zgrada nije imala sluha da pošalje ekipu kako bi uklonila stare grane koje su prijetile parkiranim automobilima i naponskim kablovima“ rekao je za Nova.rs Miloš Lončar, upravnik Stambene zajednice Mite Rakića 12.

Mještani koji žive u Jajincima i u Kumodražu su potpuno zameteni i bez električne energije.

''Na pozive se nitko ne javlja! Imam dvoje starih i bolesnih u kući, smrznuli su se. U agoniji smo. Ne znamo šta da radimo i kome da se obratimo. I telefoni su na minimumu'', kaže čitatelj ovoga portala.

Kopirati
Drag cursor here to close