Predvidio

Redatelj Titanica: Žao mi je, trebao sam ranije progovoriti o OceanGateu

U intervjuu za Reuters, filmski redatelj Cameron je rekao da je saznao za akustična otkrića u roku od jednog dana i znao što to znači.
Vijesti / Svijet | 23. 06. 2023. u 10:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Redatelj Titanica James Cameron tvrdi da je znao da je podmornica Titan uništena manje od 24 sata nakon gubitka kontakta s plovilom.

U intervjuu za Reuters, filmski redatelj Cameron je rekao da je saznao za akustična otkrića u roku od jednog dana i znao što to znači.

"Poslao sam mejl svima koje poznajem i rekao da smo izgubili neke prijatelje. Podmornica je implodirala. Sada je razbijena na dnu. Tu vijest sam poslao u ponedjeljak ujutro", prisjetio se.

"Žao mi je što nisam ranije progovorio o OceanGateu. Bio sam skeptičan", kazao je.

Cameron je također rekao da žali što nije ranije upozorio na tehnologiju OceanGatea. Redatelj, koji je 33 puta zaronio do olupine Titanica, rekao je da je dio male i povezane podmorničke zajednice, piše Hina.

Kada je čuo da OceanGate radi dubinsku podmornicu s kompozitnim karbonskim vlaknima i titanijevim trupom, Cameron je rekao da je bio skeptičan.

"Mislio sam da je to strašna ideja. Žao mi je što nisam progovorio, ali pretpostavio sam da je netko pametniji od mene, znate, jer nikad nisam eksperimentirao s tom tehnologijom", rekao je.

Kopirati
Drag cursor here to close