Čestitke

Putin ženama: 'Uvijek ćemo vam biti dužni'

"Vi uspijevate da se izborite sa svim na poslu i da brinete o obitelji. Vaša ljubav ujedinjuje, ohrabruje, pruža podršku, tješi nas i čini da se lijepo osjećamo", poručio je Putin.
Vijesti / Svijet | 08. 03. 2019. u 08:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Rusije Vladimir Putin uputio je čestitke povodom Međunarodnog dana žena, kojima je poželio dobro zdravlje i sreću, uz podsjećanje na sposobnost žena da budu uspješne na poslu i u obitelji. Rekao je da je sposobnost ruskih žena da postignu uspjeh vrijedna pažnje. 

"Vi uspijevate da se izborite sa svim na poslu i da brinete o obitelji. Vaša ljubav ujedinjuje, ohrabruje, pruža podršku, tješi nas i čini da se lijepo osjećamo", poručio je Putin. 

Putin je rekao da je ženama kroz čudo rađanja djece dano da stvaraju novi život, te da velika sreća koju donosi majčinstvo i odgajanje djece mijenja svijet, ispunjava ga ljubaznošću, blagošću i suosjećanjem, te da potvrđuje tradicionalne vrijednosti koje su Rusiju oduvijek činile jakom, javio je TASS. 

"Uvijek ćemo vam biti dužni. To je istina svih nas i naše države uopće, koja i dalje ima obavezu da učini mnogo za žene, koje ne štede napore u odgajanju svoje djece", naglasio je Putin. 

Ruski predsjednik istaknuo je emocionalnu darežljivost žena, koja se ne može izmjeriti, te da žene dar darežljivosti umnožavaju stotinu puta svojim stavom prema poslu i prema voljenim osobama. 

Putin je napomenuo da su žene pouzdani suradnici i odgovorni upravnici, te da je teško zamisliti povijest i razvoj Rusije bez kreativnog doprinosa velikih žena Rusije. 

Ruski lider je u ime svih muškaraca poručio da ponekad nije lako biti dostojan očekivanja žena. 

"Međutim, učinit ćemo sve što je u našoj moći da žene osjete našu veliku podršku i da se uvijek mogu na nas osloniti, te da zapamte da ih cijenimo tijekom cijele godine, a ne samo u vrijeme praznika", istaknuo je Putin, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close