Dramatično

Pucnjava u središtu Zagreba

"Policija nakon zaprimljene dojave utvrđuje sve okolnosti događaja, a ozljeđenih osoba u događaju za koji pitate, nema", rekli su kratko iz PU zagrebačke.
Vijesti / Svijet | 05. 12. 2022. u 15:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pucnjava u srcu hrvatske metropole u pola bijela dana! U tijeku je policijski očevid u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici.

Kako doznajemo, nepoznata osoba je iz neutvrđenog razloga ispalila više hitaca iz nepoznatog vatrenog oružja. Dojavu o pucnjavi u neposrednoj blizini poznatog kluba Melin, policija je zaprimila nešto prije 13:30 sati.

"Policija nakon zaprimljene dojave utvrđuje sve okolnosti događaja, a ozljeđenih osoba u događaju za koji pitate, nema", rekli su za Jutarnji.hr kratko iz PU zagrebačke.

Trenutno policajci na terenu skupljaju čahure, razgovaraju sa prolaznicima, stanarima i zaposlenicima okolnih u okolnim objektima.

Iz kluba Melin su nam rekli da spomenuti događaj nema nikakve veze sa njihovim klubom već da se sve odvilo na platou s desne strane njihova lokala.

Prema neslužbenim informacijama, jedna osoba pucala je prema drugoj osobi iz plinskog pištolja, a do dolaska policije nitko od sudionika nesvakidašnjeg obračuna nije na mjestu zatečen.

Kao što se može vidjeti iz fotografija i videosnimke, policija na terenu prikuplja dokaze kako bi rasvijetlili slučaj koji je uznemirio stanare.

"Nisam ništa vidio ali sam čuo neku galamu prije pucnjave. Bili su to muški glasovi, ali na prvu nisam tome pridavao pažnju. Ljudi kad izlaze iz lokala znaju biti pretjerano veseli pa galame, a i blagdansko je vrijeme pa pojedinci pretjeraju. No nakon pola sata vidio sam policajce koji su se raspitivali po lokalima u ulici o videonadzoru", rekao je za Jutarnji jedan žitelj Tkalčićeve.

Kopirati
Drag cursor here to close