Konferencija za medije

Policija otkrila detalje, ovo je šesterostruki ubojica

U Novom Zagrebu, u kući u Cimermanovoj ulici, u naselju Kajzerica, sinoć nešto prije 21.30 sati dogodilo šesterostruko ubistvo, a preživjela je samo beba.
Vijesti / Svijet | 02. 08. 2019. u 13:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zagrebačka policija je održala vanrednu konferenciju za medije na kojoj je otkrila detalje šesterostrukog ubojstva u Zagrebu.

U Novom Zagrebu, u kući u Cimermanovoj ulici, u naselju Kajzerica, sinoć nešto prije 21.30 sati dogodilo šesterostruko ubistvo, a preživjela je samo beba.

Foto: Cropix / Mjesto zločina

Ubojica je Igor Nađ, a taksi vozilo Škoda Octavia, koje je vozio, pronađeno je pokraj naizgled napuštene zgrade s grafitima na području Brezovice.

"Na mjestu događaja je pronađeno šest mrtvih osoba. Dva muškarca, tri žene i dijete", rekli su iz policije.

"Došli smo do podatka da bi se jedna osoba mogla dovesti u vezu s počinjenjem ovog djela. Ta osoba je povezana s jednom od žrtava zajedničkim djetetom", naveli su iz policije, prenosi Index.

"Nakon što smo saznali kojim se vozilom ta osoba udaljila, krenulo je intenzivno traganje. Negdje oko 3.30 na području Brezovice locirani su vozilo i počinitelj. On je nakon poziva na predaju počinio samoubojstvo", rečeno je.

"Motiv za sada nismo utvrdili", rekli su iz policije.

Iz policije su otkrili da je zajedničko dijete počinitelja i žrtve dvomjesečna beba. Dodali su da ranije nije bilo prijetnji počinitelja žrtvi.

"2016. je evidentiran za prekršaj zbog kršenja reda i mira na Trešnjevci", naveli su.

"Na mjestu izvršenja samoubojstva pronađeno je vatreno oružje kojim je samoubojstvo izvršeno", rekli su iz policije.

Inače, ubojica je rođen u Vukovaru 1983. godine.

"Beba je u odgovarajućoj ustanovi. Ne možemo reći u kojoj", kazali su i istaknuli da nije bilo obiteljskog nasilja ranije od strane počinitelja.

Policija nije otkrile identitet žrtava, no mediji prenose da je ubijena je 34-godišnja Maja Rogi Tojagić-Đan s kojom je ubojica bio u vezi i imao bebu. Bili su zaručeni. Ubijeni su i njena sestra Josipa i 10-godišnji sin, te njeni roditelji Dragomir i Filjke.

Majin Facebook profil pun je njihovih zajedničkih fotografija.

Foto: Facebook / Igor Nađ
Kopirati
Drag cursor here to close