Novi slučaj

Podvodnom kamerom snimao nagu djecu

"Budući su prilikom pretraga pronađeni inkriminirajući sadržaji koji pokazuju nagu djecu, policija je oduzela predmete", kažu iz PU istarske.
Vijesti / Svijet | 21. 08. 2023. u 15:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I opet Rovinj. I opet pedofili strani državljani. I opet na štetu djece. Naime, novi slučaj iskorištavanja djece za pornografiju po redi bilježi PU istarska.

Posljednji slučaj u naturističkom kampu u Rovinju, koji je postao očito omiljeno mjesto za razvratne pojedince, rovinjska je policija zabilježila prekjučer popodne te su uhitili 62-godišnjeg državljanina Njemačke kojem je glavni rekvizit u snimanju gole djece bila podvodna kamera.

Uočen je kako mališane snima u bazenu dok stoji uz rub, prenosi Jutarnji.hr

"Gosti kampa odmah su obavijestili zaštitara koji je zadržao muškarca i pozvao policiju. Od osumnjičenog su oduzete dvije podvodne kamere i mobitel te je obavljena pretraga dvije kamp prikolice koje muškarac koristi, kojom prilikom su pronađeni dron, još jedna kamera i mobitel, dva prijenosna računala i drugi predmeti. Budući su prilikom pretraga pronađeni inkriminirajući sadržaji koji pokazuju nagu djecu, policija je oduzela predmete", kažu iz PU istarske koja je protiv gosta podnijela kaznenu prijavu te je sinoć predan pritvorskom nadzorniku.

Kopirati
Drag cursor here to close