Svašta

Ovo je ''izraz ekstremne ljubavi prema predsjedniku''

Glasnogovornik vladajuće stranke (AKP) Mahir Unal izjavio je kako incident nije bio posljedica lošeg postupanja snaga sigurnosti.
Vijesti / Svijet | 26. 12. 2017. u 08:36 Bljesak.info
Husseyin Demircan ovako voli svoga predsjednika

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dogodio se incident dok je predsjednik Erdogan pozdravljao publiku na sceni u jugoistočnoj turskoj pokrajini. Najednom, muškarac je skočio na pozornicu i pokušao ga zagrliti. Zaštitari su odmah reagirali i gurnuli muškarca kako ne bi naudio predsjedniku, prenosi Večernji list.

Muškarac koji se zove Husseyin Demircan je nakon incidenta izjavio kako je njegov jedini cilj bio zagrliti predsjednika, ali je pogrešno shvaćen, piše Hurriyet.

''Potječem iz obitelji mučenika'', kazao je, ''ukupno 13 osoba iz moje obitelji ubijeno je od strane PKK-a (zabranjena kurdistanska stranka). Među mučenicima su moji roditelji, dvoje starije braće i dvije sestre. PKK je preuzeo selo Ciftkavak 1987. godine, naselje u Sirnaku i pobio mnoge iz moje obitelji. Veoma volim predsjednika. Otišao sam na pozornicu kako bih ga zagrlio, ali su me pogrešno shvatili i odveli'', kazao je Demircan dodavši kako su je pušten na slobodu nakon svjedočenja.

Glasnogovornik vladajuće stranke (AKP) Mahir Unal izjavio je kako incident nije bio posljedica lošeg postupanja snaga sigurnosti.

''U to sam vrijeme bio tamo. Građanin je sin mučenika tako da incident nije bio zbog lošeg osiguranja. Ljudi su odvedeni u sobu za sastanke zbog sigurnosne provjere. Bio je to izraz ekstremne ljubavi prema predsjedniku Erdoganu. Također, susreo sam se s Demircanom koji je kazao kako nije znao što radi kad je ugledao predsjednika'', kazao je Unal.

U međuvremenu, nakon incidenta postavlja se pitanje tko i koliko se netko može uopće približiti predsjedniku.

Kopirati
Drag cursor here to close