YouTube je diskriminirao

Napala YouTube ''zbog gluposti''

Žalila se protiv novih pravila YouTubea tvrdeći da je "cenzuriraju i ne plaćaju joj za sadržaj".
Vijesti / Svijet | 04. 04. 2018. u 08:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žena koja je ranila troje ljudi u sjedištu YouTubea u San Brunu u blizini San Francisca, a potom si oduzela život, je Nasim Aghdam, izvijestio je CNN.

Američki mediji pišu da je 39-godišnjakinja napad izvela zbog privatnih nesuglasica, a terorizam je isključen kao motiv napada. Ranije je Aghdam u snimci na YouTubeu tvrdila kako YouTube "diskriminira i filtrira" njen sadržaj.


Žalila se protiv novih pravila YouTubea tvrdeći da je "cenzuriraju i ne plaćaju joj za sadržaj".

U utorak je otvorila vatru u sjedištu YouTubea u San Brunu u blizini San Francisca, nakon čega su zaposlenici tvrtke pobjegli na ulicu, a najmanje tri žrtve završile u lokalnim bolnicama. Potom si je oduzela život, izvijestila je policija.



"Pronašli smo žrtvu s ranom za koju vjerujemo da si je sama nanijela. Žena je", rekao je šef policije u San Brunu Ed Barberini na konferenciji za novinare, opisujući osobu za koju policija vjeruje da je pucala u sjedištu Youtubea.

Jedna od žrtava, 36-godišnji muškarac, u kritičnom je stanju u Općoj bolnici u San Franciscu, jedna 32-godišnjakinja također je u teškom stanju, dok je 27-godišnja žena stabilno. Vlasti nisu objavile imena žrtava.

Video: Pucnjava u središtu YouTubea
Kopirati
Drag cursor here to close