Pirat iz Potsdama

Njemački kancelar Scholz s povezom na oku nakon pada na trčanju

"Veselim se memovima. Hvala na lijepim željama, izgleda gore nego što jest!", poručio je njemački kancelar Olaf Scholz, istodobno kazavši da ga ozljeda na oku, koju je zadobio nakon pada prilikom trčanja, "posebno ne ograničava".
Vijesti / Svijet | 05. 09. 2023. u 12:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemački kancelar Olaf Scholz objavio je u ponedjeljak na platformi "X" fotografiju s povezom na oku komentirajući time napise o njegovoj ozlijedi nakon pada pri trčanju tijekom vikenda.

"Veselim se memovima. Hvala na lijepim željama, izgleda gore nego što jest!", poručio je njemački kancelar preko platforme X.

On je istodobno poručio da ga ozljeda na oku, koju je zadobio nakon pada prilikom trčanja, "posebno ne ograničava" te se zahvalio na željama za brzim oporavkom.

Glasnogovornik vlade Steffen Hebestreit je na redovitoj sjednici za medije ponedjeljkom rekao kako je kancelar objavio fotografiju s povezom na oku kako bi se svi "pripremili na to kako će kancelar izgledati sljedećih tjedan ili dva".

Foto: AFP / Olaf Scholz, njemački kancelar

65-godišnji njemački kancelar (Socijaldemokratska stranka Njemačke SPD) je proteklog vikenda pao prilikom jogginga u blizini svog doma u Potsdamu pored Berlina.

Scholz je u jednom intervjuu izjavio kako je kao učenik "mrzio sport", ali da sada pokušava barem dva do tri puta tjedno baviti se nekom sportom, uglavnom trčanjem ili veslanjem.

Scholz, koji inače slovi kao suhoparan govornik, očito pokušava nezgodu koja mu se dogodila okrenuti na šalu.

Kopirati
Drag cursor here to close