Nevrijeme zahvatilo Dalmaciju

Zbog nevremena dva aviona nisu mogla sletjeti kod Splita

Područje Kaštela zahvatilo je grmljavinsko nevrijeme, zbog čega dva zrakoplova iz Zagreba nisu mogla sletjeti na zračnu luku u Resniku.
Vijesti / Svijet | 17. 11. 2019. u 18:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Cropix / Nevrijeme zahvatilo Dalmaciju

Visoki valovi udaraju u obalu Istre, a zbog nevremena i mogućnosti da valovi dostignu visinu do šest metara na snazi je crveni meteoalarm za cijeli Jadran.

Razina mora naglo raste, riva u Vodicama je potopljena, a voda se prelijeva i preko rive u Rovinju i Šibeniku. Jak jugo na području Šibenika stvara valove visoke nekoliko metara.

Sredinom dana nevrijeme se premjestilo na jug, a u popodnevnim satima stiglo je u Dalmaciju.

Područje Kaštela zahvatilo je grmljavinsko nevrijeme, zbog čega dva zrakoplova iz Zagreba nisu mogla sletjeti na zračnu luku u Resniku, javlja Dalmacija Danas.

Video: video 1573985144

"Slobodna Dalmacija" objavila je snimak podivljalog mora iz Kaštela.

Olujno jugo koje puše na području Dalmacije poremetilo je i zračni prijevoz.

Foto:Facebook / Nevrijeme zahvatilo Dalmaciju

Jedan je trebao sletjeti u 15:50, a drugi u 16:14, no produžili su prema jugu. Jedan je zrakoplov sletio u Dubrovnik i čekat će se da se uvjeti nad splitskom zračnom lukom smire, u kojem slučaju će se zrakoplov vratiti, a ako ne, putnici će za Split autobusom, prenosi portal Index.hr.

Drugi zrakoplov, koji je također iz Zagreba stizao prema Splitu, produžio je prvo prema jugu, zatim se neko vrijeme okretao iznad Brača i Hvara, no oko 16:40 ponovno se uputio prema splitskoj zračnoj luci gdje će pokušati sletjeti.

 
Kopirati
Drag cursor here to close