Prijeti mu dodatnih 15 godina zatvora

Navalni: Možda me Putin potajno obožava

"Kako drugačije objasniti činjenicu da nije prošlo ni osam dana od stupanja na snagu moje devetogodišnje kazne zatvora, a već je podignuta nova optužnica"?
Vijesti / Svijet | 31. 05. 2022. u 18:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kritičar Putinovog režima Aleksej Navalni rekao je da je protiv njega podignuta nova optužnica i da mu prijeti dodatnih 15 godina zatvora.

"Što ja znam? Možda me Putin ne mrzi, možda me potajno obožava. Zato želi da budem skriven u podzemnom bunkeru i da me čuvaju pouzdani ljudi; baš poput njega", napisao je Navalni na Twitteru, a prenosi Sky News.

"Kako drugačije objasniti činjenicu da nije prošlo ni osam dana od stupanja na snagu moje devetogodišnje kazne zatvora, a već je podignuta nova optužnica?" dodao je.

"Ispada da sam organizirao ekstremističku skupinu kako bih raspirivao mržnju prema dužnosnicima i oligarsima. A kad su me strpali u zatvor, usudio sam se biti nezadovoljan zbog toga, baš sam blesav, i pozvao građane na prosvjede. Za to bih mogao dobiti još 15 godina zatvora", piše Navalni.

"To je još 15 godina u sigurnom i stabilnom bunkeru gdje ću biti zaštićen od iznenađenja i poteškoća slobodnog života u Rusiji", dodao je, prenosi Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close