Optužbe

U vrhu srbijanske Vlade čovjek blizak zemunskom klanu?

Nalazi li se u Srbiji na poziciji ministra zdravlja čovjek koji je bio blizak takozvanom zemunskom klanu, čiji su pripadnici osuđeni i za ubojstvo premijera Zorana Đinđića?
Vijesti / Svijet | 26. 06. 2019. u 19:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nalazi li se u Srbiji na poziciji ministra zdravlja čovjek koji je bio blizak takozvanom zemunskom klanu, čiji su pripadnici osuđeni i za ubojstvo premijera Zorana Đinđića? O sumnjama da je ministar Zlatibor Lončar bio blizak s podzemljem- govorio je bivši načelnik Uprave kriminalističke policije Srbije Rodoljub Milović, za nedeljnik NIN i Mrežu za istraživanje kriminala i korupcije KRIK.

Za sada se ni jedna od nadležnih institucija ne oglašava o tome što je Rodoljub Milović ispričao za NIN i KRIK.

On je rekao da su danas na vlasti u Srbiji suradnici zemunskog klana, navodeći da se ministar zdravlja Zlatibor Lončar pojavljuje u sudskom predmetu “Zemunci” i “Slučaj Šarić”, u svjedočenjima svjedoka suradnika.

Video: Srbija: Na poziciji ministra zdravlja nalazi čovјek koji je bio blizak takozvanom zemunskom klanu?

Milović kaže da se u istragama tih kriminalnih slučajeva spominje i predsjednik SRS i poslanik u Skupštini Srbije Vojislav Šešelj, također kao blizak kriminalcima.

Šešelj za sebe to negira, a za Lončara potvrđuje da ga je u istrazi o ubojstvu premijera Đinđića spominjao svjedok suradnik Dejan Milenković Bagzi.

Kopirati
Drag cursor here to close