Oprezno

Muškarac oteo i mučio ženu: Žrtve tražio na aplikaciji za spojeve

Vlasti navode da je žrtva bila "vezana i pretučena do nesvijesti" te da se Foster traži zbog pokušaja ubojstva, otmice i napada.
Vijesti / Svijet | 01. 02. 2023. u 10:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u SAD-u je nakon potjere uhitila muškarca optuženog za otmicu i mučenje žene. Benjamin Obadiah Foster (36) je navodno pronalazio žrtve putem aplikacije za upoznavanje, a policija je pokrenula potragu 24. siječnja nakon što je u kući u Grants Passu pronađena ženska osoba u kritičnom stanju, piše ABC News.

Vlasti navode da je žrtva bila "vezana i pretučena do nesvijesti" te da se Foster traži zbog pokušaja ubojstva, otmice i napada, prenosi Index.hr

Tijekom istrage je otkriveno da je optuženik koristio aplikacije za upoznavanje kako bi naveo korisnice da mu pomognu u bijegu ili ih ciljao kao nove potencijalne žrtve. Policija je uhitila i 68-godišnju Tinu Marie Jones zbog ometanja kaznenog postupka.

Pretučena žena Justine Siemens je prevezena u lokalnu bolnicu te je stavljena na aparate za održavanje života. Foster je već ranije u dva navrata bio osuđivan zbog obiteljskog nasilja.

Kopirati
Drag cursor here to close