Još jedna žrtva

Mrtav muškarac nađen u septičkoj jami nakon poplava u Sloveniji

Radi se o muškarcu koji je navodno smrtno stradao prilikom otklanjanja posljedica snažnih poplava koje su pogodile Sloveniju.
Vijesti / Svijet | 07. 08. 2023. u 07:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubljanska policija primila je dojavu da je u septičkoj jami na području Mosta pri Komendi pronađena mrtva osoba, prenosi u nedjelju slovenska novinska agencija, dok lokalni mediji javljaju da je riječ je o muškarcu stradalom prilikom otklanjanja posljedica poplava.

Kako javlja portal Kamnik info, radi se o muškarcu koji je navodno smrtno stradao prilikom otklanjanja posljedica snažnih poplava koje su pogodile Sloveniju.

Prema do sada prikupljenim informacijama muškarac je stradao kada je prilikom izvođenja radova upao u jamu s otvorenim oknom, a smrt nije posljedica kaznenog djela.

Policija nastavlja s prikupljanjem obavijesti te će o svim okolnostima izvijestiti nadležno državno odvjetništvo, priopćeno je iz Policijske uprave Ljubljana.

Nakon obilnih kiša poplave širom Slovenije ostavile su cijela mjesta i kuće pod vodom i mnogi su morali napustiti domove dok su bujice nosile sve pred sobom, uključujući električne vodove, plinske cisterne, kuće i automobile.

Kopirati
Drag cursor here to close