Ma kakva Njemačka

Kolinda obećala: Hrvati će raditi preko Interneta za plaću od 8.000 dolara

Poručila je da su predsjednički izbori 22. decembra posebno važni naglasivši: "jer ćemo birati politiku koja će idućih pet godina promicati hrvatske nacionalne i državne interese
Vijesti / Svijet | 16. 12. 2019. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Cropix / Predizborni skup u Osijeku

''U novom mandatu napravit ću još više, otvorit će se i nova radna mjesta, jer imam dogovore sa stranim državama da im šaljemo naše ljude na obuku i da se oni vrate u Hrvatsku, da ovdje rade preko interneta i zarađuju 8.000 dolara'', poručila je Grabar-Kitarović na predizbornom skupu proteklog vikenda u Osijeku.

Poručila je da su predsjednički izbori 22. decembra posebno važni naglasivši: "jer ćemo birati politiku koja će idućih pet godina promicati hrvatske nacionalne i državne interese i osobu koja će sudjelovati u rješavanju ključnih društvenih problema, a ne biti fikus na Pantovčaku".

Ocijenila je kako je Hrvatska zemlja talentiranih ljudi te da zajedno moraju pomoći svojim talentima da povuku Hrvatsku tamo gdje joj je mjesto ''među najprosperitetnija i najbolja mjesta za život u svijetu', prenose hrvatski mediji'.

Kopirati
Drag cursor here to close