Donald Trump

Ja sam zgodan, pametan i stabilan genijalac

Američki lider je rekao da će ga sve medijske kuće podržavati u nekom trenutku, na ovaj ili onaj način.
Vijesti / Svijet | 12. 07. 2019. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lider Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump ponovo je na društvenoj mreži Twitter sebe nazvao stabilnim genijalcem, dodajući kako uz to još i dobro izgleda.

Američki lider je rekao da će ga sve medijske kuće podržavati u nekom trenutku, na ovaj ili onaj način. On je to predviđanje zasnovao na njegovom uvjerenju da će se mediji koji ga ne podržavaju ubrzo povući iz biznisa zbog nedostatka kredibiliteta u javnosti.

Trump je potom iskoristio omiljene uvrede za svoje demokratske rivale, bivšeg potpredsjednika Joea Biden, gradonačelnika Indijane Petera Buttigieg i senatorku Elisabeth Warren.

''Možete li zamisliti da za predsjednika imate uspavanog Joea Bidena, Alfreda E. ili veoma nervoznu i mršavu verziju Pocahontas, umjesto onoga što imate sada, tako zgodnog, pametnog i stabilnog genijalca? Žao mi je što moram reći da će i društvene mreže biti istjerane iz biznisa te, konačno, mediji koji šire lažne vijesti'', napisao je Trump na Twitteru.

Podsjećamo, nakon što je Elizabeth Warren objavila kandidaturu za američke predsjedničke izbore 2020. godine, Tramp joj je dao nadimak Pocahontas.

Američki lider nazvao je sebe ekstremno stabilnim genijalcem i u ožujku ove godine, i to nakon što je iskritiziran jer je napustio sastanak s demokratima, navodi Avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close