Autoput

Filmska potjera u Zagrebu: Dva auta bježala policiji, jedan uhvaćen

Policijske ophodnje u Potoku Tounjskom počele su ubrzo potjeru za najmanje dva vozila kojima upravljaju najvjerojatnije krijumčari migranata.
Vijesti / Svijet | 14. 01. 2024. u 21:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nešto nakon 17 sati na prometnicama Karlovačke županije započela je potjera: za dva vozila jure barem četiri policijska vozila i to od Potoka Tounjskog prema Karlovcu i najvjerojatnije dalje autocestom prema Zagrebu, javlja Radio Mrežnica.

Kako doznaju od očevidaca na terenu, policijske ophodnje u Potoku Tounjskom počele su ubrzo potjeru za najmanje dva vozila kojima upravljaju najvjerojatnije krijumčari migranata. Vrlo brzo dali su se u bijeg prema Karlovcu i dalje na autocestu prema Zagrebu.

"Jedno vozilo je zaustavljeno, a drugo vozilo je prošlo područje koje pokriva Policijska uprava Karlovačka", potvrdili su za Danas.hr iz policije.

Novinari Radio Mrežnice tvrde da su neslužbeno doznali da policajci – ogulinske, dugoreške i karlovačke postaje sudjeluju u ovoj akciji.

Prema neslužbenim informacijama vozila su viđena na autocesti prema Zagrebu. Na čvoru Lučko već su postavljena policijska vozila.

Vidjeli su ih brojni vozači i sudionici u prometu, a neki od njih o tome svjedočili i na Facebooku Radio Mrežnice.

- Moja sestra je putovala tada prema Zagrebu, kaže da je bilo vrlo neugodno na autoputu kraj jurećih vozila.

- Kroz Bosiljevo prošli 200 na sat.

- Grozno! Djeca su krenula prema meni i u tom momentu su se nažalost nalazili na autoputu. Kažu da su doživjeli šok jer su izbjegli sudar u zadnji čas. Užas!, komentari su na Facebooku.

Kopirati
Drag cursor here to close