Pojavio se prijeteći spisak

Dojave o bombama širom Beograda: "Nećemo stajati skrštenih ruku dok Rusija kolje moj narod''

"Nećemo stajati skrštenih ruku dok Rusija kolje moj narod i uništava zemlju''
Vijesti / Svijet | 17. 05. 2022. u 18:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dojave o bombama stigle su danas u tržne centre Rajićeva, BIG Rakovica, Banjica, Karaburma i Ada Mol, saznaje Tanjug.

Pink javlja i da su zbog dojava o bombi evakuirani SC Olimp na Zvezdari i studentski dom "Mika Mitrović" na Voždovcu.

Jučer je na adrese beogradskih škola stiglo više od 100 dojava o bombama, a dojave su stigle i o bombama na mostovima, u Beogradskom vodovodu i u šoping-centru "Stadion".

Portal Telegraf.rs objavio je danas da je na njegovu mail adresu stigla poruka u kojoj nepoznata osoba navodi da "neće stajati skrštenih ruku dok Rusija kolje narod i uništava zemlju", kao i da će minirati veliki broj zgrada i institucija u Beogradu.

Prenosi se da se u poruci navodi kako su bombe već postavljene i da je ovo samo nastavak dojava o bombama na mnogim lokacijama u Beogradu.

"Nećemo stajati skrštenih ruku dok Rusija kolje moj narod i uništava moju zemlju. Srbi su sudionici u uništavanju moje zemlje i zato smo se udružili s Albancima da miniramo sljedeće lokacije u Beogradu" stoji u poruci.

Slijedi spisak lokacija: Muzej "Zepter"; Beogradski zoološki vrt; Nebojša kula; Narodni muzej; Muzej istorije Jugoslavije; Tržni centri "Rajićeva", "Stadion", "Karaburma"; "Ada Mol" BIG Rakovica "Banjica", "Beo tržni centar", Kineski tržni centar, Studentski domovi "Karaburma", "Patris Lumumba", "Mika Mitrović"; Vojna akademija, Predsjednikova kuća.

Na spisku su i bjeloruska, ruska i kineska ambasada; dokovi kod Ade Ciganlije; Stadion "Rajko Mitić"; FK Obilić; Stadion FK Voždovac; Olimp; Stadion Omladinaca FK Crvena zvezda; Pančevački most; Most Mihajla Pupina; Brankov most; Most na Adi; Novi željeznički most; Željeznička stanica Novi Beograd; Aerodrom Beograd; Stara željeznička stanica Beograd; Željeznička stanica Dunav; Poslovnice Er Srbije; Poslovnice Turkish Airlines.

U poruci koju prenosi Telegraf.rs stoji i "stavili smo bombe u automobile i u nekoliko aviona" i na kraju: "trovali smo i vodu iz beogradske česme".

Kopirati
Drag cursor here to close