U potrazi za mladim glasačima

Berlusconi zna kako se radi kampanja: Osvanuo na TikToku

Vijesti / Svijet | 01. 09. 2022. u 18:36 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Tik Tok / Berlusconi zna kako se radi kampanja: Osvanuo na  TikToku 

Bivši premijer Silvio Berlusconi (85) pridružio se valu talijanskih političara koji preko TikToka pokušavaju da se povežu s mlađim glasačima na ovomjesečnim nacionalnim izborima.

Berlusconi, koji je uveo medijske poruke u američkom stilu u Italiju kada je ušao u politiku 1990-ih, započinje svoj kratki video tipično veselim pozdravom "zdravo, raja, evo mene".

"Vas je pet milijuna na ovoj platformi, a 60 posto vas je mlađe od 30 godina i pomalo vam zavidim na tome", dodao je, prenosi Reuters.

Sjedeći za stolom u svom čuvenom plavom sakou i kravati, lider Forza Italia kaže da će iskoristiti platformu da ovoj generaciji poruči kako može pomoći da Italija postane "zemlja koja vam daje nove mogućnosti i priliku da ostvarite svoje snove".

Forza Italia je najmanja od tri glavne stranke u desničarskom savezu predvođenom nacionalističkom strankom Braća iz Italije koja je na putu da pobijedi na izborima 25. rujna.

@silvio.berlusconi Ciao ragazzi, eccomi qua. Vi do il benvenuto sul mio canale ufficiale #Tiktok per parlare dei temi che più stanno a cuore a Forza Italia e al sottoscritto e che vi riguardano da vicino: parleremo e discuteremo del vostro #futuro Vi racconterò di come vogliamo rendere l'#Italia un Paese che possa darvi nuove opportunità e la possibilità di realizzare i vostri sogni. Ci rivediamo presto su TikTok ! #silvioberlusconi #berlusconi #elezioni #forzaitalia #politica #giovani suono originale - Silvio Berlusconi
Kopirati
Drag cursor here to close